Posted on

Какви са основните продукти за вашия нишов магазин за пушене?

`

Ако сте собственик на магазин за пушене или планирате да отворите такъв, вероятно се чудите какви продукти да предлагате на своите клиенти. Пушенето е разнообразна и динамична индустрия, която включва различни видове пушачи, предпочитания и трендове. Затова е важно да знаете какво се търси на пазара и как да задоволите нуждите на вашата целева аудитория.

В тази статия ще ви представим девет типа продукти, които всеки магазин за пушене трябва да продава, както и да ви препоръчаме GlassBongs.eu като надежден доставчик на стъклени бонгове в Европа. Независимо дали се фокусирате върху традиционното пушене, вейпинга или хербалното пушене, тези продукти ще ви помогнат да привлечете и задържите клиентите си.

1. Батерии за вейп

Вейпингът е един от най-популярните начини за пушене в наши дни, тъй като е лесен, чист и дискретен. Всичко, от което имат нужда потребителите, е батерия за вейп и предварително напълнена маслена касета. Батериите за вейп са с различни форми, размери и функции, така че е добре да имате разнообразие от опции в магазина си. Осигурете се, че предлагате батерии с регулируемо напрежение, за да могат клиентите ви да контролират интензивността на парата. Също така изберете батерии с дълъг живот и гаранция за качество.

2. Ролки и конуси

Ролките и конусите никога няма да излязат от мода, така че магазините за пушене трябва да имат много различни опции. Всеки, който свива джойнтове, има своята любима марка и ще я използва години наред. Затова е толкова важно да предлагате колкото може повече марки. Знаете най-добре своите клиенти, така че се уверете, че имате техния любим наличен. Две марки, които видяхме, че се продават отново и отново, са King Palm и RAW. Когато тези марки излизат с нови сътрудничества и иновации, като King Palm x Sean O’Malley ароматизирани мини ролки, представете ги на клиентите си! Те със сигурност ще се заинтересуват от нова пускане от техния любим. Винаги дръжте на склад RAW класически конуси и ролки. Те са страхотни за начинаещи и опитни пушачи, а опаковката им е много позната.

3. Мелачки

За всеки, който пуши цветя, мелачките са абсолютна необходимост. Това е един от тези продукти, при които клиентите са по-склонни да пробват нещо ново, така че се уверете, че предлагате най-новото и най-доброто. Ето няколко от нашите най-продавани продукти тази година, които със сигурност ще привлекат вашите клиенти.

  • Green Monkey Baboon Crown Grinder – Това е тежка титаниева мелачка със силен магнитен капак и остри зъби. Тя е най-добрият вариант за тези, които мелят много свежи билки или по-големи количества наведнъж.
  • Santa Cruz Shredder X Cookies Grinder – Това е по-лек вариант на мелачка, направена от устойчив на хемп биопластмаса. Въпреки че не изглежда да е много мощна, тя мелее цветята с лекота до пухкава смес.
  • Icon Smoke Plastic Grinder – Изложете тази дъга от пластмасови мелачки до регистъра, за да напомните на клиентите си, че може би им трябва нова! Те са на по-ниска цена, но все пак осигуряват финно смилане дори на най-лепкавите пъпки.

4. Бонгове

Бонговете са класически аксесоар за пушене, който предлага гладко и охладено изживяване. Те са подходящи за тези, които обичат да пушат по-големи количества билки или тютюн наведнъж и да правят големи облаци пара. Бонговете имат различни форми, размери и дизайни, които ги правят интересни и уникални. Можете да избирате между стъклени, пластмасови, керамични или дори дървени бонгове. Ако търсите висококачествени стъклени бонгове на достъпни цени, препоръчваме ви да разгледате GlassBongs.eu. Те са водещ доставчик на стъклени бонгове в Европа и предлагат широка гама от модели и марки. Можете да поръчате онлайн или да ги посетите на техния склад в Прага.

5.