Posted on

Hvilke licenser og tilladelser skal du have for at sælge tobaksvarer i Danmark?

Tobaksvarer er produkter, der indeholder eller er fremstillet af tobak, såsom cigaretter, cigarer, piber, snus, snuff og vandpiber. Tobaksvarer er underlagt forskellige regler og krav i Danmark, både for at beskytte folkesundheden og for at sikre en fair konkurrence på markedet. Hvis du ønsker at sælge tobaksvarer i Danmark, skal du være opmærksom på følgende licenser og tilladelser:

Registrering hos Skattestyrelsen

Alle, der sælger tobaksvarer i Danmark, skal registreres hos Skattestyrelsen. Registreringen er gratis og kan gøres online på Skattestyrelsens hjemmeside. Registreringen giver dig et CVR-nummer og et tobaksnummer, som du skal bruge til at angive og betale tobaksafgift.

Tobaksafgift

Tobaksvarer er underlagt en særlig afgift i Danmark, som beregnes ud fra vægten eller antallet af de solgte varer. Afgiften varierer alt efter typen af tobaksvarer, men ligger generelt mellem 0,5 og 2 kr. pr. gram eller stk. Du skal angive og betale tobaksafgiften hver måned til Skattestyrelsen via TastSelv Erhverv. Du skal også føre et regnskab over dit salg af tobaksvarer og opbevare det i mindst fem år.

Salgstilladelse

Ud over registrering og afgift skal du også have en salgstilladelse for at sælge tobaksvarer i Danmark. Salgstilladelsen udstedes af Sikkerhedsstyrelsen og koster 500 kr. pr. salgssted. Du kan ansøge om salgstilladelse online på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Salgstilladelsen giver dig ret til at sælge tobaksvarer til personer over 18 år, men du skal overholde visse regler om blandt andet opbevaring, udstilling, mærkning og reklame for tobaksvarerne.

GlassBongs.eu – din grossist af glasbonger i Europa

Hvis du leder efter en pålidelig og kvalitetsbevidst leverandør af glasbonger i Europa, bør du tjekke GlassBongs.eu ud. GlassBongs.eu er en førende grossist og online butik af glasbonger i Europa og Storbritannien. De tilbyder mere end 400 modeller af glasbonger i forskellige former, størrelser, farver og designs. De leverer til både fysiske og online butikker med hurtig og sikker forsendelse fra deres europæiske lager. De tilbyder også hvid mærkning løsninger til forskellige kendte mærker.

Glasbonger er populære blandt mange rygere af urter eller tobak, da de giver en ren, kølig og glat røgoplevelse. Glasbonger er også nemme at rengøre og vedligeholde, da de ikke absorberer lugt eller smag fra røgen. Glasbonger kan bruges med forskellige tilbehør, såsom skåle, nedstemmer, perkolatorer, askeskåle og isfanger, for at forbedre røgens filtrering, køling og smag.

Hos GlassBongs.eu kan du finde glasbonger til enhver smag og ethvert budget. De har klassiske beaker bonger, elegante rigs, imponerende recyclere, kølende glycerin coil piber og lige vandpiber. De har også glasbonger med flotte mønstre, farver og dekorationer, såsom fisk, tornadoer, kranier og meget mere. Uanset om du leder efter en simpel eller en spektakulær glasbong, kan du finde den hos GlassBongs.eu.

Konklusion

At sælge tobaksvarer i Danmark kræver, at du har styr på de relevante licenser og tilladelser, som Skattestyrelsen og Sikkerhedsstyrelsen udsteder. Du skal også være opmærksom på de gældende regler og krav for tobaksvarer, som har til formål at beskytte folkesundheden og sikre en fair konkurrence på markedet. Hvis du vil sælge glasbonger sammen med dine tobaksvarer, kan du med fordel kontakte GlassBongs.eu, som er en førende grossist og online butik af glasbonger i Europa og Storbritannien. De tilbyder et stort udvalg af kvalitets glasbonger til gode priser og med hurtig levering.