Posted on

Επιλέξτε την τέλεια τοποθεσία

Πώς να επιλέξετε την τέλεια τοποθεσία και να προσλάβετε μια ομάδα για το κατάστημα καπνού σας στην Ελλάδα;

Αν σκέφτεστε να ανοίξετε ένα κατάστημα καπνού στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν το κάνετε. Όχι μόνο είναι μια βιομηχανία με πολλούς κανόνες και περιορισμούς, αλλά είναι και μια ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο και δημοφιλές κατάστημα που θα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το πώς να επιλέξετε την τέλεια τοποθεσία για το κατάστημά σας, πώς να προσλάβετε μια ομάδα που θα συμβάλλει στην ανάπτυξή του και πώς να βρείτε τους καλύτερους προμηθευτές για την αγορά των προϊόντων σας.

Η τοποθεσία είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία για την επιτυχία ενός καταστήματος καπνού. Θέλετε να βρίσκεστε σε ένα μέρος που έχει κίνηση, ευκολία πρόσβασης, ασφάλεια και δυνητική ζήτηση για τα προϊόντα σας. Μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε την τοποθεσία συμπεριλαμβάνουν:

  • Τη δημογραφίκή σύνθεση της περιοχής. Θέλετε να είστε κοντά σε μια ομάδα πελατών που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας, όπως νέοι, τουρίστες, φοιτητές ή επαγγελματίες.
  • Τον ανταγωνισμό. Θέλετε να αποφύγετε να είστε πολύ κοντά σε άλλα καταστήματα καπνού που μπορεί να σας αφαιρέσουν πελάτες ή να σας υποχρεώσουν να μειώσετε τις τιμές σας. Από την άλλη, μπορεί να επωφεληθείτε από τη συνέργια με άλλους σχετικούς επιχειρηματίες, όπως μπαρ, καφέ, εστιατόρια ή κλάμπ.
  • Τη νομοθεσία. Θέλετε να γνωρίζετε τους νόμους και τους κανονισμούς που διέπουν τη λειτουργία ενός καταστήματος καπνού στην Ελλάδα, όπως οι φόροι, οι άδειες, οι περιορισμοί διαφήμισης, οι ώρες λειτουργίας και οι προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας.

Μόλις βρείτε μια τοποθεσία που σας ταιριάζει, θέλετε να διαπραγματευτείτε ένα συμφωνητικό ενοικίου που είναι δίκαιο και ευέλικτο. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αντέξετε το κόστος του ενοικίου, αλλά και να έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόζεστε στην αγορά και τη ζήτηση.

Προσλάβετε μια ομάδα που θέλουμαι

Η ομάδα σας θα είναι το πρόσωπο του κατάστημά σ