Posted on

Ako nájsť najlepších dodávateľov sklenených bongov na veľkoobchod v Slovensku

Sklenené bongy sú populárne príslušenstvo pre fajčiarov bylín alebo tabaku, ktorí hľadajú hladký a chladený zážitok z dýchania. Sklenené bongy sú tiež esteticky príťažlivé a môžu sa stať dekoratívnym prvkom v domácnosti alebo v bare. Ak ste majiteľom obchodu s fajčiarskymi potrebami alebo prevádzkovateľom online obchodu, ktorý chce ponúknuť svojim zákazníkom kvalitné sklenené bongy za výhodné ceny, budete potrebovať spoľahlivého a profesionálneho dodávateľa na veľkoobchod.

V tomto článku vám predstavíme niektoré z najlepších spoločností na veľkoobchod so sklenenými bongami na Slovensku a v Európe, ktoré vám môžu poskytnúť široký sortiment produktov, rýchlu a bezpečnú prepravu, konkurenčné ceny a vynikajúcu zákaznícku podporu. Tiež sa dozviete niečo o histórii a tradícii sklárskeho priemyslu na Slovensku, ktorý má viac ako 650-ročnú históriu a zohráva dôležitú úlohu v národnom hospodárstve s vysokým exportným potenciálom.

GlassBongs.eu – váš spoľahlivý partner pre sklenené bongy na veľkoobchod

Jednou z najlepších spoločností na veľkoobchod so sklenenými bongami v Európe je GlassBongs.eu, ktorá má svoje sídlo na Slovensku. GlassBongs.eu je popredným dodávateľom sklenených bongov / vodných fajok v Európe a Veľkej Británii. Dodáva kamenné obchody aj online obchody s kvalitnými sklenenými výrobkami od roku 2012 a poskytuje riešenia pod značkou biela pre rôzne známe značky.

GlassBongs.eu ponúka širokú škálu sklenených bongov rôznych tvarov, veľkostí, farieb a dizajnov, ktoré vyhovujú každému vkusu a rozpočtu. Môžete si vybrať z automaticky vyrobených bongov s pripojenou stopkou, bongov s ťahanou stopkou, veľkých doplnkových kusov ako vázy, misky, karafy a ďalšieho príslušenstva. Môžete si tiež objednať ručne vyrobené bongy, poháre, vázy, misky, karafy a príslušenstvo z kvalitného bezolovnatého krištáľového skla. Všetky produkty sú vyrobené z odolného borosilikátového skla, ktoré je tepelne odolné a ľahko sa čistí.

GlassBongs.eu tiež ponúka rôzne techniky zdobenia skla, ako sú pantografické leptanie, rezanie, maľovanie, gravírovanie, striekanie, sitotlač, tampotlač, automatická kalibrácia laserom a ďalšie. Môžete si nechať vytvoriť vlastný dizajn alebo logo na svojich bongoch, aby ste zvýšili svoju značku a rozlíšili sa od konkurencie. GlassBongs.eu tiež ponúka službu dropshippingu, ktorá vám umožní predávať svoje produkty bez toho, aby ste museli skladovať alebo prepravovať tovar. Stačí im poslať objednávku a oni sa postarajú o zvyšok.

Ak chcete spolupracovať s GlassBongs.eu, môžete navštíviť ich webovú stránku www.glassbongs.eu a zaregistrovať sa ako veľkoobchodný zákazník. Po schválení vašej registrácie budete môcť vidieť veľkoobchodné ceny a objednať si produkty online. GlassBongs.eu ponúka rýchlu a bezpečnú prepravu do celej Európy a do viac ako 80 krajín po celom svete. Tiež poskytujú vynikajúcu zákaznícku podporu a záruku na niektoré z ich najdôveryhodnejších produktov.

Ďalšie spoločnosti na veľkoobchod so sklenenými bongami v Európe

Ak hľadáte ďalšie možnosti na veľkoobchod so sklenenými bongami v Európe, môžete sa pozrieť na nasledujúce spoločnosti, ktoré tiež ponúkajú kvalitné produkty a služby:

  • Glass Nation – americká spoločnosť, ktorá má najväčší online výber veľkoobchodných fajok a veľkoobchodných bongov, veľkoobchodných vaporizérov, veľkoobchodných fajčiarskych doplnkov, veľkoobchodného funkčného skleneného umenia, veľkoobchodných kremíkových bangerov, veľkoobchodných silikónových bongov a veľkoobchodných silikónových fajok. Ponúka tiež riešenia pod značkou biela pre rôzne známe značky.
  • LA Wholesale Kings – kalifornská spoločnosť, ktorá ponúka široký sortiment sklenených olejových horákov, sklenených bongov, sklenených fajok, sklenených bublín a ďalších sklenených výrobkov za nízke ceny. Ponúka tiež rôzne fajčiarske doplnky, ako sú tabakové misky, karafy, perkolátory, difuzéry a ďalšie.
  • New Zenx – indická spoločnosť, ktorá je popredným výrobcom sklenených bongov na svete. Vyrába ručne vyrobené sklenené bongy z borosilikátového skla s rôznymi tvarmi, farbami a zdobeniami