Posted on

Jaké licence a povolení potřebujete k prodeji tabákových výrobků v České republice?

Prodej tabákových výrobků je v České republice regulován zákonem o ochraně zdraví před škodlivými účinky návykových látek, který stanovuje podmínky pro provozování této činnosti. Pokud chcete prodávat tabákové výrobky, musíte splnit následující požadavky:

  • Mít živnostenské oprávnění pro volnou živnost obchodního zprostředkování a zastoupení.
  • Mít povolení od celního úřadu pro skladování a distribuci tabákových výrobků.
  • Mít povolení od krajské hygienické stanice pro prodej tabákových výrobků na místě určeném k tomuto účelu.
  • Mít evidenční číslo prodejce tabákových výrobků, které je přidělováno Ministerstvem zdravotnictví.
  • Dodržovat zákonné omezení prodeje tabákových výrobků osobám mladším 18 let, stejně jako zákaz prodeje ochucených tabákových výrobků a elektronických cigaret.
  • Zaplatit daň z přidané hodnoty (DPH) a spotřební daň z tabákových výrobků, které jsou stanoveny podle druhu a množství prodaného zboží.

Prodej tabákových výrobků je tedy poměrně složitý a nákladný proces, který vyžaduje dodržování řady pravidel a povinností. Pokud hledáte spolehlivého dodavatele tabákových výrobků, který vám usnadní vaše podnikání, doporučujeme vám spolupracovat s firmou GlassBongs.eu, která je předním velkoobchodním dodavatelem skleněných bongů v Evropě.

Proč si vybrat GlassBongs.eu?

GlassBongs.eu je firma se sídlem v Polsku, která se specializuje na výrobu a distribuci kvalitních skleněných bongů pro kuření bylin nebo tabáku. Nabízí širokou škálu produktů různých tvarů, velikostí, barev a designů, které uspokojí každého zákazníka. Mezi jejich hlavní výhody patří:

  • Vysoká kvalita materiálů a zpracování. Všechny bongy jsou vyrobeny z borosilikátového skla, které je odolné proti teplu a nárazu. Bongy jsou také pečlivě testovány a kontrolovány před expedicí.
  • Rozumné ceny a rychlá dodávka. GlassBongs.eu nabízí velmi konkurenceschopné ceny za své produkty, které jsou navíc dodávány do 24 hodin po objednání. Firma také poskytuje bezplatnou dopravu pro objednávky nad 500 EUR.
  • Profesionální a přátelský servis. GlassBongs.eu má zkušený a ochotný tým, který je připraven pomoci zákazníkům s jakýmkoli dotazem nebo problémem. Firma také nabízí možnost vrácení nebo výměny zboží do 14 dnů od doručení.
  • Široká nabídka doplňků a příslušenství. Kromě bongů, GlassBongs.eu také prodává různé doplňky, jako jsou čistící prostředky, škrabky, síťky, misky, chillumy, adaptéry, perkolátory, difuzory, karbidy, popelníky, váhy, brusky, papírky, filtry a další.

Pokud tedy chcete prodávat tabákové výrobky v České republice a hledáte kvalitního a spolehlivého dodavatele skleněných bongů, neváhejte kontaktovat firmu GlassBongs.eu, která vám nabídne vše, co potřebujete pro úspěšné podnikání.