Posted on

Kaj so bistveni izdelki za vašo nišo dimne trgovine?

Dimne trgovine so priljubljene med ljubitelji zelišč in tobaka, ki iščejo različne načine uživanja svojih priljubljenih substanc. Dimne trgovine ponujajo široko paleto izdelkov, ki zadovoljujejo različne okuse in potrebe kupcev. Vendar pa ni vsak izdelek primeren za vsako dimno trgovino. Če želite uspeti v tej konkurenčni industriji, morate poznati svojo ciljno nišo in izbrati izdelke, ki jih bodo vaše stranke cenile in kupovale.

V tem članku vam bomo predstavili devet vrst izdelkov, ki bi jih moral prodajati vsak lastnik dimne trgovine, ne glede na to, ali se osredotoča na tradicionalne kadilce, ljubitelje vape ali glave. Poleg tega vam bomo pokazali, kje lahko najdete najboljše dobavitelje teh izdelkov po ugodnih cenah in kakovosti. Začnimo!

1. Baterije za vape

Vape je eden najbolj priljubljenih načinov uživanja zelišč in tobaka v zadnjem času. Vape omogoča enostavno in čisto uporabo prednapolnjenih oljnih kartuš, ki se privijejo na baterijo. Poleg tega je vape bolj diskreten kot kajenje, saj ne oddaja vonja po dimu.

Zato mora vsaka dimna trgovina imeti na zalogi več vrst baterij za vape, ki ustrezajo različnim potrebam in željam kupcev. Nekateri kupci bodo iskali preproste in poceni baterije v obliki svinčnika, drugi pa bodo želeli bolj napredne in nastavljive baterije z različnimi napetostmi in funkcijami.

Priporočamo vam, da imate na voljo široko paleto barv in modelov baterij za vape, da ustvarite privlačen prikaz na svojih policah. Ena od znamk, ki jo imamo radi, je Twist Slim, saj so njihove baterije cenovno ugodne, a zelo zanesljive z dolgo življenjsko dobo (in doživljenjsko garancijo). Lahko kupite 24ct in 48ct prikaze že na mestu za bleščečo mavrico na vaših policah!

2. Valjani papirji in stožci

Valjani papirji nikoli ne gredo iz mode, zato morajo dimne trgovine imeti veliko različnih možnosti. Vsak valjar ima svojo preizkušeno in resnično znamko, ki ji bo ostal zvesta leta. Zato je pomembno, da ponudite čim več znamk. Najbolje poznate svoje stranke, zato poskrbite, da boste imeli njihovo najljubšo na voljo.

Dve znamki, ki smo ju videli, da se prodajata znova in znova, sta King Palm in RAW. Ko ti dve znamki prihajata z novimi sodelovanji in inovacijami, kot so King Palm x Sean O’Malley okusni mini zvitki, jih predstavite svojim strankam! Zagotovo bodo navdušeni nad novim padcem od njihovega fave. Vedno imejte na zalogi RAW klasične stožce in valjane papirje. Ti so odlični tako za začetnike kot za izkušene kadilce, poleg tega pa ima embalaža veliko prepoznavnost.

3. Mlinčki

Za vsakogar, ki kadi cvetove, so mlinčki absolutna nuja. To je eden tistih izdelkov, kjer so stranke bolj verjetno, da bodo zamenjale, zato poskrbite, da boste ponujali najnovejše in najboljše. Tukaj je nekaj naših najbolje prodajanih izdelkov letos, ki bodo zagotovo pritegnili vaše stranke.

Green Monkey Baboon Crown Grinder
Baboon Crown je težek titanov mlinček z močnim magnetnim pokrovom in ostrih zob. To je najboljša možnost za tiste, ki meljejo zelo sveže zelišče ali večje količine naenkrat.

Santa Cruz Shredder X Cookies Grinder
To je lažja možnost mlinčka, narejena iz trajnostne konopljine bioplastike. Čeprav se ne zdi, da bi bil močan, melje cvetove z lahkoto do puhastega mešanice.

Icon Smoke Plastic Grinder
Razstavite to mavrično paleto plastičnih mlinčkov pri blagajni, da spomnite stranke, da bi morda potrebovale novega! So po nižji ceni, vendar še vedno zagotavljajo fino mletje tudi najlepšim brstom.

4. Stekleni bongi

Stekleni bongi so klasični izdelki za dimne trgovine, ki jih ljubijo mnogi kadilci. Stekleni bongi omogočajo gladko in močno dimljenje zelišč ali tobaka skozi vodo, ki hladi in filtrira dim. Poleg tega so stekleni bongi lepi in elegantni kosi, ki jih lahko razstavite kot umetniška dela.

Vendar pa niso vsi stekleni bongi enaki. Nekateri so bolj kakovostni in vzdržljivi kot drugi, nekateri pa imajo bolj zapletene in funkcionalne dizajne kot drugi. Zato morate biti previdni pri izbiri svojih dobaviteljev steklenih bongov in se izogibati poceni in krhkim izdelkom.

Eden od dobaviteljev, ki jim zaupamo, je GlassBongs.eu. To je veleprodajni dobavitelj steklenih bongov v Evropi, ki ponuja široko paleto vrhunskih steklenih bongov po konkurenčnih cenah. Njihovi izdelki so narejeni iz debelega borosilikatnega stekla, ki je odporno na toploto in udarce. Poleg tega imajo različne oblike in velikosti steklenih bongov, od preprostih do perkolatorskih, od majhnih do velikanskih.

GlassBongs.eu je tudi zanesljiv in profesionalen partner, ki zagotavlja hitro in varno dostavo svojih izdelkov po vsej Evropi. Če iščete najboljše steklene bonge za svojo dimno trgovino, vam priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in si ogledate njihovo ponudbo.

5. Ostali izdelki

Poleg teh štirih vrst izdelkov obstaja še veliko drugih izdelkov, ki bi jih moral prodajati vsak lastnik dimne trgovine. Nekateri od njih so