Posted on

Как да следвате най-новите тенденции и потребителски изисквания в индустрията в България?

Индустрията на стъклените бонги в Европа и България е в развитие и предлага много възможности за бизнес. Но как да се конкурирате с другите доставчици и да задоволите нуждите на своите клиенти? Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да следвате най-новите тенденции и потребителски изисквания в индустрията.

  1. Дигитализирайте и разширете своите канали за комуникация. Според проучване на McKinsey, кризата с COVID-19 драстично ускори дигитализацията на потребителските и веригите за доставка с три до четири години – за няколко месеца. Това означава, че трябва да се съсредоточите върху изграждането на по-добри дигитални взаимодействия с клиентите. За това е необходимо да фокусирате усилията си върху три конкретни области:
    • Приложения
    • Гладко омниканално изживяване (където клиентите могат да се движат безпроблемно между различни канали и все пак да получат съгласувано потребителско изживяване)
    • Нови, само дигитални продукти
  2. Интелигентизирайте своите продукти и услуги. Няма избягване от изкуствения интелект (AI) и интернет на нещата. И двата са неотменима част от нашия ежедневен живот, както показва нарастващият брой ежедневни продукти, които са означени като „умни“. Това „интелигентизиране“ на продуктите – фраза, създадена от Кевин Кели, основателен изпълнителен редактор на списание Wired – се прилага към широк спектър от продукти, от хладилници и коли до огромни индустриални машини в заводите. Всъщност, предвид намаляващия размер и цена на сензорите, почти всичко може да бъде направено умно. Но не само продуктите стават по-интелигентни – услугите също се подобряват с AI възможности.
  3. Ангажирайте се с климатичната промяна и нисковъглеродните начини на живот. Зеленият активизъм и нисковъглеродните начини на живот са тук, за да останат. Потребителите очакват марките да направят стъпка напред и предприемат действия чрез продуктите, които купуват, тъй като загрижеността за климатичната криза се задълбочава. 78% от професионалистите смятат, че климатичната промяна ще повлияе на потребителския търсене, променяйки поведенията, нуждите и предпочитанията. За да спечелите климатичните променливи, трябва да се ангажирате с намаляване на въглеродния си отпечатък и да съобразите своите предложения с тези очаквания.
  4. Предлагайте персонализирани и индивидуални решения. Потребителите искат продукти и услуги, които отговарят на техните уникални нужди и желания. Те ценят възможността да персонализират и адаптират своя избор според своя вкус и стил. Това означава, че трябва да предоставяте опции за избор на цвят, размер, форма, дизайн, функции и др. на своите стъклени бонги. Също така трябва да предлагате консултации и съвети за най-подходящия продукт за всеки клиент.
  5. Спазвайте законовите изисквания и социалната отговорност. Както знаете, стъклените бонги са легални продукти в България и Европа, но има някои ограничения и регулации, които трябва да спазвате. Например, не трябва да използвате думата „канабис“ в своя маркетинг или реклама, а да използвате по-неутрални термини като „билка“ или „тютюн“. Също така трябва да се уверите, че не насърчавате или подкрепяте незаконна употреба или злоупотреба с наркотични вещества. Това е не само в интерес на закона, но и на вашата репутация и социална отговорност.
  6. Изберете надежден доставчик на стъклени бонги. Накрая, но не по важност, трябва да работите с доставчик на стъклени бонги, който може да ви предостави качествени продукти на конкурентни цени и с бърза доставка. Един такъв доставчик е GlassBongs.eu – водещ доставчик на стъклени бонги на едро в Европа. GlassBongs.eu предлага широка гама от стилни и функционални стъклени бонги за всеки вкус и бюджет. Те също така предоставят услуги по етикетиране с бяла етикетка за различни известни марки. Ако търсите партньор за своя бизнес със стъклени бонги в България, не търсете повече от GlassBongs.eu.</